Fröccsöntő szerszámok tervezése, próbaöntés, szerszámfelújítás-karbantartás.
Vállajuk szerszámok tervezését, szerszámok gyártását!
Erre mind képzett szakembereink, fejlett ipari tervező szoftverjeink, valamit kiváló gépparkunk is lehetőséget teremtenek.

Optikai 3D méréstechnika és Reverse Engineering

Az optikai, teljes felületű 3D méréstechnika egy szabványos minőség-ellenőrzési eszköz az iparban. A GOM ATOS mérőrendszer egy ipari, nagy felbontású, optikai 3D koordinátamérő-rendszer és szkenner, amely gyors és pontos 3D adatokat szolgáltat a tervezéshez, gyártáshoz és karbantartáshoz. A készülék az alkatrész teljes geometriai alakját mérve sűrű pontfelhőt vagy poligonhálót rögzít, amely precízen leírja a tárgy felületét.

Különböző méretű, felületi finomságú és komplexitású tárgyak mérését végzi el:

Az ATOS 3D digitalizálókat nagy számban alkalmazzák különféle mérnöki alkalmazásoknál a költségek csökkentése és a befektetés megtérülése érdekében. Például:

  • Minőség-ellenőrzés
  • Reverse engineering
  • Prototípus gyártás
  • Gyors marásvezérlés
  • Digitális másolás

Társaságunk nagy tapasztalattal bír alkatrészek és termékek 3D szkennelés alapú gyártási/szerelési minőség ellenőrzésében, továbbá meglévő alkatrészek vagy szerszámok áttervezési, újragyártási célú szkennelésében és visszamodellezésben.

Egyedi pontok bemérése helyett a teljes alkatrész geometriáját betakaró pontos mérési pontfelhővel (mesh), vagy poligonhálóval írja le a tárgy felületét és elemeit.

A 3D szkennelési szolgáltatásunk pontos és költséghatékony megoldást biztosít számos különböző alkalmazási területen.

  • Nincs CAD adat – a pontháló Reverse Engineering technikával CAD formátummá tervezhető
  • Geometriai minőségjavítás – A 3D mért és CAD adatok eltérési színtérképben értelmezhetőek és optimalizálhatóak

A GOM Inspect lehetővé teszi a teljes felületű méréseket, mérési eredmények elemzését és azokon további vizsgálatok elvégzését, valamint átfogó jegyzőkönyvezést.

Helyszíni mérést is vállalunk.